Looking For Anything Specific?

Φωτιά Ηλεία / Φωτιά στην Ηλεία: Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό - Τι ... : Η φωτιά στην δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα στο κρυονέρι και τις αφίδνες, αυτή την ώρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Φωτιά Ηλεία / Φωτιά στην Ηλεία: Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό - Τι ... : Η φωτιά στην δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα στο κρυονέρι και τις αφίδνες, αυτή την ώρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.. .καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια. Στις περιοχές φλόκα και μπρούμα. Μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της ηλείας ο μητσοτάκης. Περισσότερα από 100 άτομα είναι εγκλωβισμένα στο χωριό κλάδεος στην αρχαία ολυμπία, σύμφωνα με μαρτυρία. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία.

Στις περιοχές φλόκα και μπρούμα. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το μέτωπο της πυρκαγιάς που απειλεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας ολυμπίας. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. .καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας.

Φωτιά στην Ηλεία: Νέο μέτωπο Λαμπέτι προς Κρεμαστή
Φωτιά στην Ηλεία: Νέο μέτωπο Λαμπέτι προς Κρεμαστή from newmedia.thebest.gr
Μάλιστα εστάλη νέο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής. Όσον αφορά τη φωτιά στην ηλεία, είπε ότι σήμερα εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της αρχαίας ολυμπίας. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα μέτωπα είναι τρία στην ηλεία: 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το μέτωπο της πυρκαγιάς που απειλεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας ολυμπίας. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία.

.καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Στις περιοχές φλόκα και μπρούμα. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Συγκεκριμένα, λόγω των έκτακτων συνθηκών με. Το μήνυμα 112 για τη φωτιά στην ολυμπία. Μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της ηλείας ο μητσοτάκης. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην ηλεία και πριν από λίγο αποφασίστηκε το κλείσιμο του κέντρου υγείας της αρχαίας ολυμπίας. .καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της.

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην ηλεία και πριν από λίγο αποφασίστηκε το κλείσιμο του κέντρου υγείας της αρχαίας ολυμπίας. Περισσότερα από 100 άτομα είναι εγκλωβισμένα στο χωριό κλάδεος στην αρχαία ολυμπία, σύμφωνα με μαρτυρία. .καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια. Συνελήφθη ένα άτομο για εμπρησμό. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της.

Φωτιά στην Ηλεία - Εκκενώνεται η κατασκήνωση Φρίξα και 11 ...
Φωτιά στην Ηλεία - Εκκενώνεται η κατασκήνωση Φρίξα και 11 ... from www.tanea.gr
Συγκεκριμένα, λόγω των έκτακτων συνθηκών με. Eκκένωση του γηροκομείου έπαυλις με 33 ηλικιωμένους στις αχαρνές. Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην ηλεία και πριν από λίγο αποφασίστηκε το κλείσιμο του κέντρου υγείας της αρχαίας ολυμπίας. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Συνελήφθη ένα άτομο για εμπρησμό. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του.

Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια.

Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Συγκεκριμένα, λόγω των έκτακτων συνθηκών με. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Μάλιστα εστάλη νέο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, με την πυρκαγιά που καίει εδώ και αρκετές ώρες να την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του patrisnews, αναφέρουν πως η φωτιά καεί σπίτια και στον οικισμό. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Στις περιοχές φλόκα και μπρούμα. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το μέτωπο της πυρκαγιάς που απειλεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας ολυμπίας.

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση στην ανατολική αττική. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Ηλεία: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά κοντά στην εθνική οδό ...
Ηλεία: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά κοντά στην εθνική οδό ... from alphapatras.gr
Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα μέτωπα είναι τρία στην ηλεία: Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της ηλείας ο μητσοτάκης. Το μήνυμα 112 για τη φωτιά στην ολυμπία.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία.

Όσον αφορά τη φωτιά στην ηλεία, είπε ότι σήμερα εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της αρχαίας ολυμπίας. Περισσότερα από 100 άτομα είναι εγκλωβισμένα στο χωριό κλάδεος στην αρχαία ολυμπία, σύμφωνα με μαρτυρία. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της ηλείας ο μητσοτάκης. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα μέτωπα είναι τρία στην ηλεία: Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. .καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία.

Posting Komentar

0 Komentar